Chłodnicze i grzewcze urządzenia gastronomiczne,
obok mebli technologicznych stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia w gastronomii .
Główną cechą tych urządzeń jest przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu.
Podstawowe materiały używane do produkcji urządzeń to atestowane blachy oraz profile kwadratowe ze stali chromowo-niklowej w gatunku 0H18N9 i H17,
dopuszczone do kontaktu z żywnością. Urządzenia produkowane są estetyczne i funkcjonalne przy zachowaniu wygody i bezpieczeństwa użytkownika.
Wyroby te cechuje niska strata ciepła ze względu na zastosowaną dobrą izolację termiczną oraz szybkie chłodzenie części roboczych wynikające z dobrze zaprojektowanych układów chłodniczych.
Nogi urządzeń zakończone są stopkami umożliwiającymi łatwe wypoziomowanie.
Pełna i szeroka oferta dla zainteresowanych klijentów.
1. Stoły chłodnicze z zimną płytą wykonane w dwóch rozmiarach w wersjach z szyfladami lub dzwiami zapewniają w sposób maksymalny wykorzystanie kuchni gastronomicznej w połączeniu z potrzebami procesu przygotowania potraw.
Bardzo łatwa obsługa sterowania na zadanie temperatury od +2 do+10 stopni.
2.
Lada chłodnicza sałatkowa zasilana 230V wykonana ze stali kwasoodpornej z funkcją automatycznego rozmnażania i pojemności 2xGN 1/1,
oraz 2xGN 1/4.
Niezwykle estetyczna w zakresie temeratury od +2 do +10 stopni.
Wewnątrz komory znajduje się ruszt na GN 1/1.
Idealna do każdego baru,
restauracji,
stołówki.
3.
Bufet wydawczy z pólkami składanymi lub bez półek bocznych wykonany ze stali nierdzewnej o zabudowie drewnopodobnej zasilany prądem 230V o zakresie temperatury dla systemu grzewczego w przedziale +30 do +90 stopni,
lub systemu chlodniczego od +2 do +10 stopni.
Pojemność bufetu 3x 1/1 GN.
Urządzenie idealne do każdej gastronomii,
oraz ze wględu na posiadane kółka jezde do cateringu.
|