wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Stoły i szafki do pracy

Stoły i szafki robocze są podstawą funkcjonowania zaplecza i każdej kuchni gastronomicznej. Oferujemy meble wykonane ze stali nierdzewnej, bardzo funkjonalne, estetyczne. Oferta dotyczny stołów typowych lub wykonanych pod wymiar konkretnego lokalu gastronomicznego.
Stół roboczy z półką
Stół narożny
Stół z 2 płytami do krojenia
Stół-szafka przelotowa, dzwi suwane
Stół roboczy z 4 szufladami
Stół-szafka otwarta z 2 szufladami
Urządzenia grzewcze indukcyjne

Oferowane urządzenia działają na zasadzie indukcji elektromagnetycznej. Głowną podstawową zaletą gotowania na płycie indukcyjnej jest oszczędność energii elektrycznej, oraz duża szybkość gotowania, pieczenia lub podgrzewania potraw. Pełną ofertę kuchni idukcyjnych o dużych mocach przesyłami zainteresowanym.
Kuchnia indukcyjna płaska 3 strefowa linia 450
Kuchnia indukcja płaska 2 strefy linia 450
Kuchnia indukcyjna potrójny WOK linia 450
Elementy chłodnicze i grzewcze

Chłodnicze i grzewcze urządzenia gastronomiczne, obok mebli technologicznych stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia w gastronomii . Główną cechą tych urządzeń jest przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawowe materiały używane do produkcji urządzeń to atestowane blachy oraz profile kwadratowe ze stali chromowo-niklowej w gatunku 0H18N9 i H17, dopuszczone do kontaktu z żywnością. Urządzenia produkowane  są estetyczne i funkcjonalne przy zachowaniu wygody i bezpieczeństwa użytkownika. Wyroby te cechuje niska strata ciepła ze względu na zastosowaną dobrą izolację termiczną oraz szybkie chłodzenie części roboczych wynikające z dobrze zaprojektowanych układów chłodniczych. Nogi urządzeń zakończone są stopkami umożliwiającymi łatwe wypoziomowanie. Pełna i szeroka  oferta dla zainteresowanych klijentów.

1. Stoły chłodnicze z zimną płytą wykonane w dwóch rozmiarach w wersjach z szyfladami lub dzwiami zapewniają w sposób maksymalny wykorzystanie kuchni gastronomicznej w połączeniu z potrzebami procesu przygotowania potraw. Bardzo łatwa obsługa sterowania na zadanie temperatury od +2 do+10 stopni.
2. Lada chłodnicza sałatkowa zasilana 230V wykonana ze stali kwasoodpornej z funkcją automatycznego rozmnażania i pojemności 2xGN 1/1, oraz 2xGN 1/4. Niezwykle estetyczna w zakresie temeratury od +2 do +10 stopni. Wewnątrz komory znajduje się ruszt na GN 1/1. Idealna do każdego baru, restauracji, stołówki.
3. Bufet wydawczy z pólkami składanymi lub bez półek bocznych wykonany ze stali nierdzewnej o zabudowie drewnopodobnej zasilany prądem 230V o zakresie temperatury dla systemu grzewczego w przedziale +30 do +90 stopni, lub systemu chlodniczego od +2 do +10 stopni. Pojemność bufetu 3x 1/1 GN. Urządzenie idealne do każdej gastronomii, oraz ze wględu na posiadane kółka jezde do cateringu.

Stół chłodniczy z zimną płytą
Lada chłodnicza sałatkowa
Bufet wydawczy
Meble do przechowywania

Meble przeznaczone są głównie do pomieszczeń magazynowych, również socjalnych, oraz jako uzupełnienie do kuchni i pomieszczeń pomocniczych. Szafy mają drzwi otwierane lub suwane (również w wersji przelotowej). Regały wyposażone są w półki pełne, perforowane lub gretingowe (przestawne lub stałe), mają uchwyty na tace lub pojemniki GN. Półki wiszące dostępne są w układzie pojedynczym, podwójnym lub potrójnym - gładkie, perforowane, profilowane lub z obrzeżem ochronnym. Odpowiedni dobór akcesoriów, wysoki standard wykonania oraz szeroka gama rozwiązań pozwalają optymalnie wyposażyć miejsca, gdzie wymagane jest higieniczne składowanie i przechowywanie surowców, półproduktów czy produktów oraz sprzętu gastronomicznego. Pełna oferta dla zainteresowanych
Szafa przelotowa pojedyńcza
Szafa magazynowa
Szafa przelotowa , przesuwane dżwi
Wózki transportowe

W gastronomii ważnym czynnikiem są meble dodatkowe jaa wózki transportowe i kelnerskie do przewozenia naczyń i serwowanych potraw. Oferujemy wózki 2,3 i 4 półkowe, oraz szafki na kółkach, oraz pojemniki i kosze na odpadki.
Wózek transportowy 3 półkowy
Wózek kelnerski 3 półkowy
Wózek transportowy 4 półkowy
Okapy wentylacyjne wyciągowe

Okapy wentylacyjne są to urządzenia niezbędne do prawidłowego funkcjonowania instalacji wentylacyjnej w kuchniach i w różnego rodzaju pomieszczeniach gastronomicznych, a także w różnorakich gałęziach przemysłu. Pomagają usunąć nadmiar ciepła, a także zanieczyszczenia w postaci aerozoli pary i tłuszczu w miejscu ich powstawania. Dzięki temu przyczyniają się do zwiększenia komfortu na stanowiskach pracy. Asortyment został zbudowany w oparciu o potrzeby klientów. Na życzenie klientów możemy okazać się wymaganym atestem (Świadectwo Jakości Zdrowotnej wydane przez Państwowy Zakład Higieny nr HŻ/D/0410/2006).
Podstawą sprawnego funkcjonowania okapu jest prawidłowy jego dobór zarówno pod względem typu, gabarytów jak i wydajności oraz instalacji do której zostanie podłączony. Pełna oferta dla zainteresowanych.
Okap przyścienny
Okap centralny
Okap centralny ze ścięciem
 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Znak CE - oznakowanie produktów.