wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Urządzenie nacinająco-formujące mięso

Oferujemy do sprzedaży rewolucyjne urządzenie do nacinania i formowania mięsa o napędzie elektrycznym. Kotleciarka czyli steaker służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania celem smażenia, gotowania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości takich jak kotlety, filety, steki, bitki. Innowacyjność urządzenia polega braku wałków płaszczących, które powodują  obniżenie wartości mięsa prze wypływ soków z przyrządzanych produktów.  Podstawowe walory oferowanej kotleciarki to jego duża wydajność przez szybkość pracy do 400 sztuk na godzinę, małe ubytki wagowe spowodowane są, że nacinane są  włókna mięsne na całej powierzchni nie powodując miażdżenia całej struktury i wypływu soków naturalnych.

Obrabiane produkty mięsne mają czterokrotnie skrócony czas marynowania , łatwe są do formowania, małe straty wagowe, oraz krótszy o 50% czas obróbki cieplnej potraw co skutkuje zmniejszenie kosztów produkcji. Prezentowane urządzenie to idealne rozwiązanie dla większych restauracji, barów, stołówek, sklepów masarskich, oraz  wszelkich firm cateringowych.

Kotleciarka elektryczna posiada 1258 noży tnących, szerokość nacinanego mięsa maksymalnie 175 mm. Wymiary urządzenia 495x220x410 mm; mocy 300W/230V i wadze 24 kg.

Maszyna jest atrakcyjna cenowo.

 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Znak CE - oznakowanie produktów.