Wyposażenie zaplecza
|
|
MEBLE ZAPLECZOWE
|
Meble wykonane ze stali kwasoodpornej w wymiarach standartowych /katalogowych/ lub pod zamówienie klijenta.
Stoły robocze,
zlewy,
wanny szafy z dzwiami zamykanymi lub przesuwanymi,
przelotowe.
Oferujemy półki,
wieszaki,
wóżki transportowe do talerzy i naczyń,
oraz pojemniki na odpadki,
oraz inne urządzenia.
Ponadto spzredajemy szafy chłodnicze,
oraz montujemy również na zlecenie komory chłodnicze.
|
 |
Stół z pojemnikiem |
|
 |
Stół z szafką dzwi suwane |
|
 |
Szafa przelotowa |
|
|
Szafy chłodnicze
|
1.
Szafa chłodnicza model SPG-071P lub L.
Liczba dzwi 1 lewe lub prawe,
o mocy 484 W i pojemności 700/600 L. Wymiary 710x800x1010 mm. Zakres tem.
od 0 do 8 stopni.
Idealna do małych pomieszczeń kuchennych.
2.
Szafa chłodnicza model SPG-072L lub P.
Liczna dzwi 2x1/2 lewe lub prawe,
o mocy 484 W i pojemnosci 700/600 L.
Zakres temperatury pracy od 0 do 8 stopni.
Wymiary 710x800x2010 mm.
Dla każdej gastronomii.
3.
Szafa chłodnicza model SPG-142.
Moc urządzenia 704 W i pojemności 1400/1300 litrów.
Zakres temperatury od 0 do 8 stopni celcjusza.
Wymiary 1400x800x2010 mm.
Idealna do każdej gastronomii czyli stołówek,
restauracji.
|
 |
Szafa chłodnicza jednodrzwiowa |
|
 |
Szafa chłodnicza dwudrzwiowa |
|
 |
Szafa duża dwudrzwiowa |
|
|
PIECE KONWEKCYJNE
|
Piece konwencyjne sterowane ręcznie i cyfrowo oraz podstawy do piecy.
Piece sterowane manualnie posiadają : wentylatory o zmiennym kierunku obrotów ,
halogenowe oświetlenie ,
manualne nawilżacze z regulacją mocy nawilżania , system wytwazania pary metodą bezpośredniego natrysku.
Piece sterowane elektronicznie posiadają dodatkowo sondę temperatury, cyfrowo sterowane nawilżanie - 20 programów / 6 kroków każdy/, oraz opcjonalnie prysznic myjący.
|
 |
Piece konwencyje poj. 4, 5, 6 , 10 x 1/1 GN |
|
 |
Podstawy na 4, 6 ,10 blach |
|
|
PIECYKI DO MAŁEJ GASTRONOMII
|
Uniwersalne urządzenia gastronomiczne do pieczenia ciast, mięs,
lazanii itd.
Piecyki posiadają wymuszony obieg powietrza,
który gwarantuje szybkie nagrzewanie i jednolity rozkład temperatury w całej komorze, minimalizując ryzyko niedopiekania lub przypalania części potraw.
|
 |
Piec 4 poziomowy.Poj. 34 l. FC 34 |
|
 |
Piec 4 poziomowy o poj. 110 l. FC 100E |
|
 |
Piec 4 poziomowy o pojemności 60 l. FC 60 |
|
|
KUCHNIE GAZOWE
|
Kuchnia gazowa 5 palnikowa -na gaz ziemny,
w zestawie posiada również konwerter na gaz z butli .
Posiada 4 palniki standartowe plus 1 palnik wok,
oraz elektryczny zapłon.
Kuchnia gazowa z PIECEM KONWEKCYJNYM.
Palniki jak w kuchni powyżej,
natomiast piecyk konwekcyjny o wymiarach GN 1/1,
moc - 2,4 KW.
Dodatkowy górny element grzejny umożliwia grilowanie.
|
 |
Kuchnia gazowa |
|
 |
Kuchnia gazowa z piecem konwencyjnym |
|
|
TABORETY GAZOWE I ELEKTRYCZNE
|
Oferujemy do sprzedaży niezawodne taborety gazowe z butli i na gaz ziemnny z sieci,
oraz urządzenia elektryczne.
Posiadamy też w sprzedaży prosty taboret gazowy,
bardzo funkcjonalny.
|
 |
Taboret na gaz sieciowy |
|
 |
Prosty taboret gazowy |
|
 |
Taboret na gaz z butli |
|
|
BEMARY
|
BEMARY - stacjonarne,
nastawne i jezdne,
oraz standartowe z rozsuwaną górną płyta,
z zabudowaną dolną szafką neutralną lub podgrzewana .
|
 |
Bemar |
|
 |
Bemary o pojemność 3x4,2 l. |
|
|
PATELNIE GAZOWE NA GAZ Z SIECI I Z BUTLI
|
Palelnie gazowe bardzo przydatne w niewielkich obiektach gastronomicznych jak restauracjach,
barach,
firmach cateringowych,
stołówkach,
zajazdach i domach weselnych.
|
 |
Patelnia gazowa |
|
 |
Patelnia gazowa |
|
 |
Patelnia gazowa |
|
|
MASZYNY WIELOCZYNNOŚCIOWE
|
Maszyny wieloczynnościowe - przeznaczone do lokali dla 50-300 osób,
wykonane ze stali nierdzewnej lub malowane proszkowo.
Do postawienia na blacie lub z modułem jezdnym. Posiadają wiele przystawek między innymi do mielenia mięsa, szatkowania warzyw, ubijania piany, wyrabiania ciasta i majonezu, wyciskania soków, do krojenia wędlin i pieczywa.
|
|
 |
Robot wieloczynnościowy |
|
|
CUTTERY, MIKSERY, SZATKOWNICE
|
Cuttery - roboty kuchenne przeznaczone do grubego i drobnego: siekania warzyw i mięs, przygotowania sosów ,
majonezu i ciast oraz mieszania i miksowania. Z pojemnikami poliwęglanowymi i metalowymi o pojemności od 2,5 l do 4 l.
|
 |
robot coupe |
|
 |
Cutter wieloczynnościowy |
|
|
POJEMNIKI MAGAZYNOWE
|
Pojemniki GN mają za zadanie przeszczegania HACCP w każdym punkcie gastronomicznycm.
Idealnie nadają się do przechowywania żywności,
a dzięki specjalnym kolorowym klipsom,
eliminuje się ryzyko pomyłki magazynowania róznych produktów w tych samych pojemnikach.
Nie wchłaniają zapachów i smaków,
wykonane są z przezroczystego polipropylenu bardzo mocnego. Mogą być przechowywane od -40 do +95 stopni C.
|
 |
pojemniki GN |
|
 |
Pojemność 60 l. |
|
|
Szatkownice oraz roboty 2-funkcyjne z przeznaczeniem do siekania warzyw ,
rozdrabniania i mielenia mięsa,
miksowania oraz do wyrabiania ciasta.
Ich bezsprzecznie największą zaletą jest wielofunkcyjność i małe gabaryty.
Pelną ofertę przedstawimy na Państwa życzenie.
|
|
Miksery kuchenne:
- ręczne wygodne w użyciu ,
łatwe do mycia i czyszczeni z różnorodną długością ramienia miksującego.
- wolnostojące : pojmniki wykonane z poliwęglanu lub metalowe ,
o pojemnościach od 1,7 l.
do 5 l.
|
 |
Miksery ręczne |
|
 |
Mikser stojący |
|
 |
Mikser wolnostojący |
|
|
MIKSERY, SHAKERY I BLENDERY BAROWE
|
Blendery to urządzenia barmańskie niezbędne w kawiarni ,
cukierni czy barze.
Służą do przygotowania koktajli ,
musów ,
sosów.
Miksery barowe – niezbędne do przygotowania drinków ,koktajli ,
napojów mlecznych.
Pojemniki do miksowania wykonane z tworzywa lub stali nierdzewnej.
Specjalne noże umożliwiają błyskawiczne kruszenie kostek lodu.
Shakery barowe - ścienne i na podstawach jedno i wielogrupowe z kubkami z tworzywa i metalowymi,stołowych niezbędne do wykonania koktajli.
Oto przykłady:
|
miksery
|
|
 |
MIKSER do soków P-100 |
|
 |
MIKSER do soków P-102D |
|
|
shakery
|
|
 |
SHAKER HMD 400 |
|
|
|
 |
shakery pojedynczy N-F4 |
|
 |
shaker podwójny N-F6D |
|
 |
shaker potrójny N-F6T |
|
|
blendery
|
BLENDERY HAMILTON BEACH firmy amerykańskiej
|
 |
BLENDER 908 |
|
 |
BLENDER 250 RIO |
|
 |
BLENDER 250 S RIO |
|
|
|
 |
BLENDER TEMPEST 503 |
|
 |
BLENDER TANGO |
|
|
WYCISKARKI DO CYTRUSÓW
|
Wyciskarki do owoców wykonane ze stali nierdzewnej, metalowe malowane proszkowo lub z elementami z tworzywa. Elektryczne z dociskiem ręcznym lub mechanicznym.
Urządzenia praktyczne w gastronomii.
|
 |
Wyciskarka N-10 |
|
 |
Wyciskarka N-11 |
|
 |
Wyciskarka N-P206 |
|
|
|
 |
Wyciskarka do owoców N-11C |
|
 |
Wyciskarka do owoców N-P200 |
|
 |
Wysiskarka do cytrusów N-P202 |
|
|
Urządzenie barowe wielofunkcyjne : wyciskarka ręczna,
mikser-blender,
shaker.
Dla dużych obiektów gastronomicznych.
|
 |
Urządzenie wielofunkcyjne N-514/X |
|
|
NAŚWIETLACZ DO JAJ
|
Naświetlacze do odkarzania jaj
- obudowa wykonana z blachy lakierowanej lub nierdzewnej.
|
 |
Naświetlacz walizkowy |
|
 |
Naswietlacz- piec |
|
 |
Naświetlacz szufladowy |
|
|
MASZYNKI DO MIĘSA I KRAJALNICE
|
Maszynki do mięsa przeznaczone do małych restauracji ,
pizzeri ,
sklepów a także do dużych sklepów ,
hoteli itd. .Przeznaczone do pracy czasowej i ciagłej.
|
 |
maszynka do mięsa o wydajność 40kg/h |
|
 |
Maszynka do mięsa o wydajności 450-600 kg/h |
|
 |
Maszynka do mięsa o wydajności 60 kg/h praca ciągła |
|
|
KRAJALNICE
|
Krajalnice do wędlin i sera /specjalne ostrza teflonowe/ z posuwem recznym lub automatycznym o duzej wydajności. Grubość krojonego plastra od 5 do 15 mm. Ostrzałka na wyposazeniu standartowym.
W przypadku urzadzeń o dużej wydajności wersje S wyposazone są w panel sterujęcy z licznikiem plastrów i mozliwością zaprogramowania ich liczby i predkości posuwu wózka . Modele z posuwem ręcznym posiadają tarcze o srednicy : 22 ,
25 ,
27.5 , 30 cm .
Modele z posuwem automatycznym 30,
33 ,
35 ,
37 cm.
|
 |
Krajalnica o posuwie ręcznym |
|
 |
Krajalnica wędlin o posuwie automatycznym |
|
|
POJEMNIKI GN
|
Wykonane ze stali nierdzewnej ,
poliwęglanu oraz pojemniki z polietylenu do przechowywania i magazynowania żywności , nie wchłaniające zapachów do zmywania w zmywarkach i sztaplowania.
Każdy pojemnik posiada w zestawie kpl. kolorowych klipsów do oznaczenia rodzaju przechowywanego produktu. Każdy pojemnik posiada tabelkę niezbędną do monitorowania jego zawartości oraz nowość POJEMNIKI GN PORCELANOWE.
Pojemniki mogą być standartowe lub z uchwytami ,
gładkie lub perforowane.
|
 |
Pojemniki GN o różnych rozmiarach |
|
 |
Pojemnik GN |
|
 |
Pojemnik GN |
|
|
GARNKI I RONDLE
|
Profesjonalne garnki i rondle w pełnym asortymencie wymiarowym o pojemności od 1- do 100 litrów.Przeznaczone do gotowania zup i wywarów ,
duszenia mięs i przygotowania makaronu oraz ryb.
|
 |
Garnek wysoki |
|
 |
Garnek niski |
|
 |
|
|
 |
Rondelek |
|
 |
Czajnik |
|
 |
Brytfanna |
|
|
Garnki do gotowania ryżu
|
1.
Garnek elektryczny jako urządzenie do gotowania ryżu,
oraz do duszenia,
lub utrzymywania w cieple potraw z mięsa,
ryb i warzyw.
Pojemność garnka 1.8 litra na prąd 230V.
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej malowany proszkowo w raz z pojemnikiem wewnętrzym z powłoką nieprzywierającą potrawy.
Z zestawie sito i łyżka do ryżu.
2.
Garnek elektryczny jako urządzenie do gotowania ryżu,
oraz do duszenia,
lub utrzymywania w cieple potraw z mięsa,
ryb i warzyw.
Pojemność garnka 8.0 litra na prąd 230V z dużymi uchwytami.
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej malowany proszkowo w raz z pojemnikiem wewnętrzym z powłoką nieprzywierającą potrawy,
oraz funkcją utrzymywania stałej temperatury. Z zestawie sito i łyżka do ryżu.
3.
Podgrzewacz do gotowania ryżu z ogrzewaniem obwodowym.
Odporny na wysoką temparaturę o pojemności 8.5 litra.
Garnek posiada duże uchwyty,
łyżkę do ryżu i mieszania. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej malowany proszkowo w raz z pojemnikiem wewnętrzym z powłoką nieprzywierającą potrawy.
Idealny też do innych potraw mięsnych i rybnych.
|
 |
Garnek do gotowania ryżu 1,8 litra |
|
 |
Garnek do gotowania ryżu o poj. 8 litra |
|
 |
Urządzenie do gotowania ryżu |
|
|
Garnek do gotowania ryżu 5.4 l
|
Oferujemy profesjonalne urządzenie elektryczne,
garnek do gotowania ryżu o pojemności 5,4 litra.
W urządzeniu można ugotować 30 porcji ryżu surowego o miarce po 180 ml.
Garnek posiada najważniejszą zaletę potrzymuje ciepłotę ugotowanego ryżu przez nieograniczony czas przez spód,
jak też ścianki urządzenia.
Produkt wysokiej klasy i jakości,
oraz przystępnej cenie.
|
 |
Garnek elektryczny do gotowania ryżu |
|
|
PATELNIE I BRYTFANNY
|
Patelnie do smażenia i duszenia mięs ,
do naleśników i ryb. W średnicach od d-14 cm do d-45 cm z rączką a w d-50 cm do d-80 cm z uchwytami .
Wykonane ze stali nierdzewnej,
z grubościennego aluminium powlekane powłoką non stiuk i powłoką ceramiczną 5-krotnie odporniejszą na zarysowania oraz tradycyjne z grubej blachy czernionej.
Brytfanny do piekarników
|
 |
Patelnia |
|
 |
Patelnie |
|
 |
Komplet paterni |
|
|
Bardzo twarde o doskonałych właściwościach przewodzenia ciepła.
Patelnie doskonale nadają się do długotwałego smażenia w wysokiej temperaturze,
a grube dno patelni sprawia,
że potrawy smażą się równi i nie przypalają się.
Są odporne na korozję.
Patelnie idealne do każdej restauracji,
kawiarni,
stołówki i zajazdu.
|
 |
Patelnie o rożnych rozmiarach |
|
 |
Patelnia duża |
|
 |
BNrytfanna do piekarnika |
|
|
DESKI , NOŻE, OSTRZALKI PROFESJONALNE DO NOŻY
|
Deski wykonane z polietylenu białego i kolorowego /zgodnie z HAACCP/ .
Występują w 6 niezbędnych kolorach ,
o powierzchni gładkiej i z rowkiem .
Z nóżkami antypoślizgowymi i bez.
Podstawowe wymiary 60x45x2 cm , 45x30x1,3 cm /bez nóżek oraz wielkości GN 1/1 i 1/2 GN z rowkiem i nóżkami antypoślizgowymi o grubości 2 cm / 53x32,5x2 cm oraz 26,5x32,5 x2 cm/.
Posiadamy równiez profesjonalne stojaki do desek .
A także deski drewniane prostokatne ,
okrągłe i w kształcie ryby o długości 72 cm.
Noże profesjonalne ,
kute i z blachy z różnokolorowymi uchwytami w zależności od ich przeznaczenia ,
produkowane przez firmy GERLACH ,
GISSER MESSER ,
FISKARS oraz szwajcarskiej firmy VICTORINOX ,
oraz na zamówienie klijenta noże firmy WFM.
Ostrzałki i musaty ,
musaty firm produkujących noże oraz prof.
ostrzalki elektryczne przeznaczone dla zakładów mięsnych i wędliniarskich.
Przedstawiamy tylko modele przykładowe firm : VICTORINOX ,FISKARS ,
GISSER MESSER ,
GERLACH.
|
 |
Nóż pojedyńczy |
|
 |
Zestaw noży szefa |
|
 |
Nóż |
|
|
|
 |
Nóz |
|
 |
Komplet profesjonalnych noży |
|
 |
Nożyk |
|
|
|
 |
Deski do krojenia kolorowe |
|
 |
Taboret do mięsa |
|
 |
Deski przezroczyste |
|
|
|
|
|
 |
GN 1/1 LUB 1/2 GN |
|
 |
Długość 76 cm. |
|
 |
|
|
|
DROBNE AKCESORIA KUCHENNE
|
Sita,
cedzaki,
rózgi,
chochle,
gałkownice do lodów ,porcjonery do ryżu i ziemniaków, czajniki,
tłuczki do ziemniaków i mięsa i wiele innych niezbędnych na zapleczu drobiazgów.
|
|
|
|
PIECYKI I SZAFKI GRZEWCZE DO TALERZY
|
|
 |
Piecyk elektryczny |
|
 |
|
|
KOSTKARKI DO LODU
|
Kostkarki i wytwornice lodu. Urządzenia o wydajności od 18 -50 kg/dobę -kostkarki oraz wytwornice o wydajności powyżej 130 kg/ dobę.
Chłodzone wodą i powietrzem .
Gwarantujemy ,że są to urzadzenia bardzo dobrej jakości.
Pełną oferta na życzenie odbiorcy.
|
 |
Kostkarka lodu |
|
 |
Wytwornica lodu |
|
|
KONTAKT GRILLE, FRYTOWNICE I GOFROWNICE
|
|
|
ZMYWARKI DO SZKŁA I TALERZY
|
Proponujemy Państwu również zmywarki komorowe i kapturowe do mycia szkła, talerzy,
sztućcy itd.
oraz kpl.
koszy do zmywarek.
|
|
KRUSZARKI DO LODU
|
Urzadzenia przeznaczone do kruszenia lodu ,
niezbędne w każdym barze i kawiarni. Wyposażone w mikrowyłączniki bezpieczeństwa . Przeznaczone do pracy ciągłej.
O wydajności 30 - 50 kg/h, kruszą lód w postacji śniegu i igiełek /MACCAP i SANTOS/.
Natomiast firmy WESSEMAT na mniejsze kostki ,
wydajność 180 - 300 kg/h .
Obudowa ze stali nierdzewnej i pojemnik na kruszony lód z tworzywa sztucznego.
INFORMACJE I ZDJĘCIA DOTYCZĄCE KRUSZAREK WESSEMAT PRZEŚLEMY E-MAILEM LUB FAXEM .
|
|
NALEŚNIKARKI
|
Nalesnikarki 1 lub 2 płytowe z szufladą do przechowywania usmażonego ciasta lub bez ,
płyty grzejne o średnicy 35 i 40 cm. Urzadzenia zasilane gazowo lub elektrycznie.
|
|
OTWIERACZE DO PUSZEK ELEKTRYCZNE
|
Urządzenie bardzo przydatne na zapleczu w przypadku konieczności otwierania puszek o wys.
od 5 do 27 cm. Jednorazowo/ bez przerwy / otwiera 40-80 dużych puszek .
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej, wyposażony w magnetyczny uchwyt do przytrzymywania odciętych pokrywek , posiada również stabilną podstawę do ustawienia na stole.
|
|
AKCESORIA DLA PIZZERI
|
PIZZA
Proponujemy Państwu piece do pizzy ,
torby termoizolacyjne do transportu ,
łopaty do piecy ,
blachy do pieczenia.
|
 |
Torba termoizolacyna do pizzy |
|
 |
Piec do pizzy |
|
 |
Topata do pizzy |
|
|
Torba termoizolacyjna typu Lunchbox
|
Torba termoizolacyjna typu Lunchbox na opakowania o wymiarach 200x250 mm.
Oferujemy 4 rodzaje toreb o pojemności na 6 i 12 kartonów w systemie bez i z podgrzewaniem w samochodzie.
Moc znamionowa z opcją podrzewania 170 W i pracy w instalacji 12 V.
Posiadają też opcję utrzymania tem do plus 85 stopni.
Wszystkie torby posiadają idealne zabezpiecznia termiczne.
Temperaturę 70 stopni C.
torba osiąga już po 120 sekundach.
Opakowania termiczne użyte w gastronomii lub cateringu pozwolą Państwu zaoszczędzić czas i pieniądze,
a produkty dostarczane do klienta dotrą gorące i zachowają swoje walory smakowe.
|
 |
Tobba Lunchbox |
|
 |
Rzut wewnętrzny torby izolacyjnej |
|
|
MŁYNKI DO SERA
|
MŁYNKI przeznaczone do tarcia twardych i średnio twardych serów ,pieczywa, czekolady,
suszonych owoców.
Urządzenie przystosowane do pracy ciagłej .
Posiada chowany przewód zasilający,
bezpieczny włącznik,
specjalnie ukształtowany popychacz.
Obudowa wykonana z wysokiej jakości tworzywa lakierowanego na srebro. Zasilanie 220V,
moc 140W.
ZDJĘCIE PRZEŚLEMY E-MAILEM.
|
SUSZARKA DO SAŁATY
|
Suszarki elektryczne i ręczne do sałaty o pojemności 10 i 20 litrów.
ZDJĘCIA I CENY PRZESLEMY E-MAILEM
|
Obieraczki do ziemniaków
|
Cała gama obieraczek najwyższej klasy produkowanych do gastronomii z myślą o małych barach,
średnich i dużych restauracjach,
zajazdach,
domach weselnych.
Urządzenia łączą ergonomię z dużą wydajnością od 100 do 750 kg/h obieranych ziemiaków.
Wszyskie modele wykonane są ze stali 18/10,
posiadają pokrywy z przezroczystego poliwęglanu i są wyposażone w panel sterowania zasilany bezpiecznym napięciem 24V,
oraz mają mikrowyłączniki magnetyczne w pokrywie górnej i bocznej.
Osobne przyciski do wyładowywania towaru,
oraz wyjmowany dysk ścierny do mycia.
W modelu PPS-10 i PPS-18 dodatkowy kosz do odwirowywania jarzyn i sałaty.
Modele 10,
18,
25 kg jednorazowej ładowności posiadają elektrozawór automatyczne kontrolujący dopływ wody,
a model PPS-5 wykonany jest z bocznym otworem spustowym.
Do każdego modelu obieraczek można zamontować dodatkowo boczny pierścień ścierny,
który o 70% zwiększa szybkośc obierania.
Takie możliwości mają na rynku Polskim tylko oferowane przez naszą firmę obieraczki.
Wysoka jakość oferowanych urządzeń zapewnia wysoką europejską higienę i bezpieczeństwo przy użytkowaniu.
Zapewniamy serwis gwarancyjny i poza gwarancyjny.
|
 |
Obieraczka PPS-5-M |
|
 |
Obieraczka PPS-18-M |
|
 |
Obieraczka PPS-25-M |
|
|
Do restauracji,
barów,
cateringu,
klubów,
zajazdów,
moteli,
stołówek i domów weselnych oferujemy:
1.
Obieraczka model PPS-5-M o mocy 0,37 KW i zasilaniu 230 V.
Wydajność urządzenia 100kg/h.
Maksymalna jednorazowa ładownośc 5 kg.
Wymiary770x520x990 mm.
Posiadamy też model T o zasialniu 400V.
2.
Obieraczka o modelu PPS-10-M,
moc silnika 0,75 KW i zasilaniu 230 V.
Wydajność urządzenia 250-350 kg/h.
Maksymalna jednorazowa wydajnosć 10 kg.
Wymiary 400x770x1160 mm.
Model T posiada zasilanie 400V.
3.
Obieraczka o modelu PPS-18-M,
moc silnika 1,10 KW i zasilaniu 230 V.
Wydajność urzadzenia 350-540 kg/h.
Maksymalne załadowanie 18 kg.
Wymiary 400x770x1250 mm.
Model T zasilanie posiada 400V.
4.
Obieraczka-model PPS-25-M ma moc silnika 1,50 KW i zasialaniu 230 V.
Wydajność kombajnu 540-750 kg/h.
Załadowanie towaru 25 kg jednorazowo.
Wymiary 502x896x1350 mm.
Urzadzenie T ma zasilanie o 400 V.
5.
Model CCV kosza ze stali nie rdzewnej do płukania jarzyn i sałaty.
Dodatkowe wyposażenie do modelu PPS-10 i PPS- 18.
|
Wózki platformowe do transportu koszy
|
Wózki transportowe do transportu koszy w gastronomii o wymiarach standartowych 500x500mm.
Wykonane są ze stali nierdzewnej wyposażone są w 4 kółka obrotowe o średnicy 125 mm; w tym dwa z nich są z hamulcem.
Każdy narożnik wyposażony jest dodatkowo w gumowe odboje. Oferujemy dwa modele wózków: z uchwytem i bez uchwytu.
Idealne do każdej restauracji,
hotelu,
stołówki.
Urządzenia lekkie,
zwrotne,
przystępne cenowo,
trwałe,
mocne,
eleganckie.
Dodatkowo w ofercie posiadamy pokrowce na kosze.
|
 |
Wózki transportowe |
|
|
Wóżki z ruchomą platformą
|
|
 |
Wózek na tace |
|
 |
Wózek na sztućce i tace |
|
 |
Wózek na kosze do zmywarek |
|
|
Wirówka do sałaty
|
Wirowka ręczna do sałaty wykonana z mocnego tworzywa sztucznego.
Pojemność urządzenia 16,5 litra do odwirowywania wody z sałaty i inych warzyw umytych przed podaniem lub przerobem w gastronomii.
Posiada wyjmowany kosz wewnętrzny i składaną rączke.
|
 |
Wiróka gastronomiczna do sałaty |
|
|