Oferujemy do sprzedaży dla gastronomii deski wykonane z drewna i metalu do serwowania,
ekspozycji i krojenia wędlin,
mięs,
pieczywa i sera na stołach bankietowych,
śniadaniowych,
cateringowych.
Deski są estetyczne,
gustowne,
trwałe w użytkowaniu.
Deski do wędlin i mięs
1.
Deska do serwowania,
ekspozycji na stole mięs,
wędlin o długości 48 cm,
szerokości 32 cm i wysokości 2 cm.
2.
Deska do serwowania i ekspozycji gastronomicznej wędlin i mięs. Wymiary deski 60x25.4x2 cm.
Deska do serwowania mięs i wędlin
Deska ekspozycyjna mięsa i wędlin
Deski do sera i ryby
1.
Deski do serwowania serów i ich ekspozycji oraz krojenia.
Oferta dotyczy dwóch rozmiarów desek.
Okrągła posiada średnicę 40 cm i grubości 2 cm.
Owalna o wymiarach 50x30x2 cm.
2.
Deska do serwowania,
krojenia i ekspozycji ryb wykonana z drewna,
oraz okuta metalem.
Wymiary 76x20x2 cm.
Deska do serwowania sera
Deska do serwowania ryby
Deski do pieczywa
1.
Deska na podstawie metalowej do serwowania,
ekspozycji,
krojenia pieczywa.
Wymiary deski 48x32x2 cm.
2.
Deski wykonane z drewna do krojenia,
ekspozycji,
serwowania pieczywa.
Towar występuje w 2 rozmiarach: a) 53x32.5x2 cm; b) 60x40x2 cm.