wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Piece konwencyjno-parowe Rational

Oferujemy do sprzedaży urządzenie w postaci pieca konwekcyjno - parowego firmy Rational. Cała gama oferowanych maszyn posiada perfekcyjne konstrukcje przy jednoczesnej prostocie w obsłudze przez ludzi pracujących w każdej kuchni gastronomicznej. Produkowane piece konwencyjno - parowe posiadają innowacyjne rozwiązania na miarę wyciągnięcia maksymalnej korzyści z każdego użytego i przetwożonego dobra w piecu.
Wytwarzane urządzenia w postaci pieców firmy Rational minimalizują zużycie energii, wody, miejsca i czasu, oraz minimalizują ilości odpadów i redukują ilości koniecznego wsadu-surowca. Oferowane piece konwencyjno - parowe gwarantują że przetwożone potrawy są najwyższej jakości, oraz producent gwarantuje serwis przez cały okres zycia maszyny.
Piece małe nadstawne

1. Oferujemy do sprzedaży dwa typy pieców konwencyjno parowych małych na 6 GN 1/1 o podłączeniu gazowym lub elektrycznym wytworzonych w wyrafinowanej technologii. Nazwa pieca to CombiMaster Plus 61 to niezbędny pomocnik w kuchni małej restauracji, przedszkola, stołówki, zajmuje mało miejsca, ale swoje funkcje spełniają zaopotrzebowanie każdego kucharza.
2. Piec konwencyjno parowy CombiMaster Plus 62 elektryczny mały na 6 xGN 2/1. Urządzenie o wyrafinowanej technologii, wytrzymałe na obciążenia robocze, prosty w użytkowaniu, wykonanie w najwyzszym standarcie. Idealny dla każdej małej kuchni wydającej dziennie do 160 posiłków.

Przedstawione powyzej typy maszyn posiadają funkcję parowo konwekcyjną z trzema trybami pracy i 5 cio stopniową regulację, oraz manualną funkcję myjącą. Piece te posiadają małe gabaryty, wagę, oraz mogą być postawione jako nadstawka w kazdym miescu huchni gastronomicznej.

Piec combiMaster Plus 61
Piec ComniMaster Plus 62

Oferta pieca konwekcyjno parowego Rational który automatycznie rozpoznaje wszyskie specyficzne cechy produktu, wymagania, rodzaj, wagę i rozmiar poszczegółnego załadunku. Na tej podstawie ten inteligentny piec nadstawny na bieżąco określa czas gotowania, jej temperaturę, idealny klimat w komorze urządzenia i na bieżąco je koryguje. Pracownik kuchni naciskając jeden tylko przycisk może upiec bardzo szeroką paletę różnych produktów.

Oferowany piec posiada nieograniczone możliwości w każdej kuchni. Maszyna jako urządzenie nowoczesne posiada funkcję pieczenia, smażenia, grilowania, gotowania na parze, duszenia, blanszowania itd. Nwet przy równoczesnym załadunku komory pieca, zapachy z produktów i smaki nie przenoszą się , a sole mineralne i substancje pozostają zachowane poszczególnych produktów.

Parametry techiczne pieca

Pojemność:6x2/1 lub 12x1/1 GN
Wsad ilości porcji jednorazowo: 120-150
Wymiary: 1069x971x757 mm
Waga: 142,5 kg
Zasilanie: 400 V
Moc: 21 kW

 

Piec konwekcyjno-parowy Rational SCC 62 Whitefficiency
Piece wolnostojące

1. Prezentujemy dwa piece konwekcyjno-parowe wolnostojące CombiMaster Plus 101 na pprzyłącze gazowe i elektryczne o pojemności 10 x 1/1 GN .  Piece przystosowane do przyrządzania posiłkow do 150 dziennnie. Nowoczesna technologia na światowym poziomie. Urządzenia dla restauracji, stołówek, sal banietowych i weselnych.

2. W pełni automatyczne dwa rodzaje pieców konwencyjno parowych wolnostojąych SelfCooking Center SCC 101 whitefficiency elektryczny lub gazowy.  Maszyny te wykonują swoje funkcje automatyczne wg programu kucharza Waszego lokalu. Pojemność pieca wynosi 10x1/1 GN z przystosowaniem prowadnic do GN 1/2; 2/3; 1/3; 2/8. Technika najnowocześniejsza stosowana w tego typu piecach.

Piec CombiMaster Plus 101 Gazowy
Piec SelfCooking Center SCC 101 elektryczny
Certyfikat firmy Rational

Certyfikat dla firmy Rest
Piec konwekcyjno parowy kompaktowy, prosty Bartcher

Piec kompaktowy konwenkcyjno parowy prosty o 4 półkach x 2/3 GN firmy Bartscher.
Urządzenie proste w obsłudze i działaniu, nie potrzebne jest przyłącze wody, piec posiada pojemnik na wodę 1,3 litra, co sprawia, że pieczenie, smazenie odbywa się za pomocą gorącego powietrza. W zestawie urządzenia jest jeden ruszt do smażenia. Wykonany jest ze stali chromowo niklowej, z regulatorem temperatury do 200 stopni, ora z posiada timer do ustawiania czasu pracy w zakresie do 120 minut, oraz 4 funkcje pracy. Moc zasilania 2,5 kW/230V, waga maszyny 20 kg. Wymiary pieca to: szer.550 x gł. 546 x wys.380 mm. Idealny do małej gastronomii, stołówek i barów, oraz firm prowadzących stoły śniadaniowe, lub bankietowe.
 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Granity Skwara nagrobki graniutowe