wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Oferujemy do sprzedaży produkty firmy GMG uznanego na całym świecie producenta pieców do pizzy, oraz gofrownic, naleśnikarek i grillów do małej i średniej gastronomii. Oferowane urządzenia i maszyny cieszą się wielką renomą, nowoczesnymi rozwiązaniami, oraz przystępymi cenami.
Gofrownice

Gofrownice Classico

1. Gofrownica elektryczna pojedyńcza firmy GMG na dwa gofry „Liège”, wykonaną z małymi kratkami 4x6 cm. Urządzenie posiada dwie żeliwne płyty, które zapewniają równomierne rozprowadzenie ciepła, a temperatura jest regulowana za pomocą termostatu, oraz zdejmowaną rynne ociekową do zbierania nadmiaru wypiekanego ciasta. Gofrowniaca przystosowana jest do wypieku własnego ciasta, jak również gotowych ciast, lub mrożonych wsadów.
Wymiary zewnętrzne (W x D x H) [mm]
300 x 370 x 300. Waga całkowita 18 kg.

2. Gofrownica elektryczna podwójna firmy GMG na  cztery gofry „Liège”, z ma.łymi kratkami o wymiarach 4x6 cm. Gofrownica posiada płyty grzejne żeliwne, które zapewniają równomierne rozprowadzenie ciepła, a temperatura jest regulowana za pomocą termostatu, oraz zdejmowaną rynne ociekową do zbierania nadmiaru wypiekanego ciasta. Gofrowniaca przystosowana jest do wypieku własnego ciasta, jak również gotowych ciast, lub mrożonych wsadów.
Wymiary zewnętrzne (W x D x H) [mm]
560 x 370 x 300 i wadze 37 kg.

 

Oferujemy też firmy GMG gofrownice Amore w kształcie serc, gofrownice Bruxelles tzw. duża kratka, gofrownice Waffelino do produkcji gofrów na patyku, gofrownice Galeto do produkcji ciasta w kształcie rożków do lodów. Wszystkie typy posiadają funkcje wymiany wkładu na inny wymieniany powyżej.

Gofrownica pojedyńcza KGW 2530 E
Gofrowniaca podwójna KGW 5530 WE
Piece do pizzy

Piece classic

1.Piec do pizzy model PF6262 E o jednej komorze roboczej i wsadu na 4 placki o średnicy 30 cm. Podstawa komory wyłożona wysokiej jakosci płytą szamotową o grubości 1.8 cm, front obudowy i dzwi wykonane ze stali nierdzewnej. Urządzenie grzewcze posiada płynny zakres temperatury do 500 stopni celcjusza, oraz sterowanie ręcznie za pomocą termostatów i okienko rewizyjne do stanu pizzy. Bardzo prosta obsługa i czyszczenia urządzenia. Niska cena.

Wymiary zewnętrzne (W x D x H) [mm]
890 x 820 x 440
Wymiary komory roboczej (W x D x H) [mm]
620 x 620 x 150

2. Piec do pizzy model PF 6262 DE o dwóch komorach roboczych i wsadu na 2x 4 placki o średnicy 30 cm. Podstawa komory wyłożona wysokiej jakosci płytą szamotową o grubości 1.8 cm, front obudowy i dzwi wykonane ze stali nierdzewnej. Urządzenie grzewcze posiada płynny zakres temperatury do 500 stopni celcjusza, oraz sterowanie ręcznie za pomocą termostatów i okienko rewizyjne do stanu pizzy. Bardzo prosta obsługa i czyszczenia urządzenia. Zasilanie 400 V.

Wymiary zewnętrzne (W x D x H) [mm]
890 x 820 x 780
Wymiary komory roboczej (W x D x H) [mm]
620 x 620 x 150

 

W ramach całej serii oferujemy dla większych lokali gastronomicznych modele piecy do pieczenia pizzy Classic Lux, Ferino, serie iDeck, oraz Nova. Oferta dotyczy też sprzedaży piecy taśmowych do pizzy serii Professional. Model T75E na prąd elektryczny, oraz T75G na gaz.

Piec do pizzy jednokomorowy
Piec do pizzy dwukomorowy
Kontakt grille

Dwa modele grilli wykonanych w zwartej i solidnej obudowie, które posiadają żaroodporne uchwyty i rynienki ociekowe. Urządzenia wyposażone w żeliwne płyty grzewcze, które są reflowane, a opiekanie odbywa się obustronnie. Wszystkie elementy elektryczne i grzałki całkowicie zabudowane i niedostępne z zewnątrz.

Model grilla KG 2735 E posiada jedna strefę grzecza sterowana termostatem

Model grilla KG 5530 DE posiada dwie strefy grzecze sterowane niezależnymi termostatami.

Grill KG 2735 E jednostrefowy
Grill KG5530 DE dwustrefowy
Naleśnikarki

Oferta dotyczy dwóch modeli naleśnikarek nowoczesnych, które posiadają powlekane żeliwne płyty do bezpośredniego smażenia. Urządzenia równomiernie rozprowadzają temperaturę na całej powierzchni płyty, oraz termostaty do regulacji temperatury od 50 do 300 stopni.. Obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej, oraz dodatkowo wykonana szuflada na przechowywanie gotowych placków.
Naleśnikarka pojedyńcza
Naleśnikarka podwójna
Toster taśmowy

Toster- opiekacz gastronomiczny  DT Classic z przenośnikiem taśmowym bardzo wydajny i niezbędny w dużych lokalach gastronomicznych. Urzadzenie posiada trzy programy temperatury, tacę na okruchy, obudowa wykonana z blachy nierdzewnej.
 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Znak CE - oznakowanie produktów.