wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
W ramach wyposażenia gastronomii sprzedajemy funkcjonalne i użytkowe stojaki bankietowe do serwowania, podawania, ekspozycji na tacach, podstawach i talerzach produkty w postaci kanapeczek, przekąsek, wyrobów cukierniczych, ciasta, wędlin, mięs, serów, ryby i owoców. Stojaki wykonane ze stali najwyższej jakości.
Stojak bankietowy do talerzy

Stojak bankietowy do ekspozycji towaru na stole  czteroczęściowy. Wysokość stojaka 37 cm. Średnica talerzy 34 cm.
Stojak metalowy na 4 talerze
Stojak ekspozycyjny
Stojaki bankietowe na tace

1. Stojak bankietowy wykonany ze stali chromowej  do ekspozycji, podawania na stole gastronomicznym wyrobów.  Wymiary  29x17 cm i wysokości 41 cm.

2. Stojak bankietowy wykonany ze stali chromowej  do ekspozycji, podawania na stole gastronomicznym wyrobów.  Wymiary  33x 21cm i wysokości 44 cm.

 

Stojak do serwowania
Stojak do serwowania

1. Stojak ekspozycyjny metalowy do serwowania w gastronomii  na trzy tace, podstawy. Wymiary 37 x 21 cm i wysokości 44 cm.

2. Stojak bankietowy metalowy do serwowania, ekspozycji na stole wyrobów cukierniczych, owoców, kanapek. Stojak przystosowany na trzy tace okrągłe o max. srednicy 27,5 cm Wysokość pałąka 44 cm.

Stojak metalowy
Stojak bankietowy
 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Granity Skwara nagrobki graniutowe