wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Na torty patery

1. Patera do tortów i torcików o podstawie wykonanej z satynowanej stali nierdzewnej 18/10 o wysokości 7 cm i szklanej obrotowej szklanej tacy o średnicy 30 cm.

2.Patera do tortu o nowoczesnej stylistyce. Wykonana ze stali wysokogatunkowej 18/10. Podstawa wysoko polerowana o wysokości 11 cm. i tacy satynowanej 30 cm

3. Patera do tortów i torcików o podstawie wykonanej z satynowanej stali nierdzewnej 18/10 o wysokości 11 cm i szklanej obrotowej szklanej tacy o średnicy 30 cm. Towar produkcji europejskiej.

Patera tortowa 7
Patera stalowa
Patera tortowa 11

1. Patera do tortów trzy poziomowa o średnicach podstaw 20, 26 i 32 cm. Produkowana w Niemczech z najwyższej jakości stali.

2. Patera na torty cztero poziomowa ukośna o wysokości stelaża 54 cm i średnicy talerzy 20, 26, 26, 32 cm.

Patera stalowa trzy poziomowa
Patera stalowa cztero poziomowa

Patery do owoców na podstronie:    http://www.restgastro.pl/1760289761.html

Patery do ciasta na podstronie:        http://www.restgastro.pl/665909048.html

 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Granity Skwara nagrobki graniutowe