wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Opiekacze do pieczenia pizzy. Urządzenie produkcji Polskiej używane w krajach Europy. Gama opiekaczy na prąd przeznaczona do pieczenia, zapiekania nie tylko pizzy ale również bagietek, zapiekanek, kiełbasek, kaszanki, grilowania mięsa. Urządzenia idealne dla wszelkich pizzerii, barów, restauracji, firm cateringowych, oraz prowadzących stoły śniadaniowe, bankietowe. Może też być stosowane w gospodarstwach domowych. Maszyny do pieczenia wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej, bardzo łatwe do czyszczenia ze względu na wysuwany ruszt i szufladę do zbierania okruchów. Oferowane opiekacze do sprzedaży posiadają funkcję ST do ustrzymywania stałej temperatury 100 stopni po zakończonym procesie pieczenia. 
Opiekacz OE-2/ST do pizzy 32 cm

Opiekacz do pieczenia pizzy o wymiarach do 32 cm. Posiada 2 grzałki tj. dolną i górną, oraz następujące regulacje jak minutnik, wyłącznik grzałki dolnej, regulator temperatury, oraz funkcję ST, oraz znak bezpieczeństwa B i atest na użytkowanie PZH. Wymiary rusztu urządzenia wynoszą 340 x 330 mm.

Napięcie Moc Masa Obudowa Wymiary
230V ~ 50 Hz 900W/1800W 9.2 kg      stal nierdzewna 380 x 460 x 214 mm

 

Opiekacz OE-3/ST do pizzy 43 cm

Opiekacz do pieczenia pizzy o wymiarach do 43 cm. Posiada 2 grzałki tj. dolną i górną, oraz następujące regulacje jak minutnik, wyłącznik grzałki dolnej, regulator temperatury, oraz funkcję ST, oraz znak bezpieczeństwa B i atest na użytkowanie PZH. Wymiary rusztu urządzenia wynoszą 450 x 440 mm.

Napięcie Moc Masa Wymiary
230V ~ 50 Hz 1100W/2200W 13,4 kg 570 x 490 x 214 mm

Opiekacz OE-4/ST do pizzy 43 cm-z regulacją rusztu

Opiekacz do pieczenia pizzy nowość o wymiarach do 43 cm. Posiada 1 grzałkę z możliwością ustawienia rusztu na dowolnej wysokości w 4 pozycjach, oraz następujące regulacje jak minutnik, regulator temperatury, oraz funkcję ST, oraz znak bezpieczeństwa B, stopień ochrony I wymagający uziemienia i atest na użytkowanie PZH. Wymiary rusztu wynoszą 450 x 440 mm. Komora urządzenia posiada wymiary 458x460x199 mm.

Napięcie Moc Masa Wymiary
230V ~ 50 Hz 2000W 14,5 kg

570x490x221 mm

Produkt dostepnu od 1. 06.2009r.

 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Granity Skwara nagrobki graniutowe