wyposażenie gastronomii Warszawa
Wyposażenie dla Gastronomii, sztućce, obrusy
Warszawa wyposażenie gastronomii
Podstawy kute do podawania gorącego jadła jako kociołki

Oferujemy do sprzedaży akcesoria do podawania wykwintnych dań gorących na stole biesiadnym, restauracyjnym w postaci kutych z metalu podstaw, zawiesiń, stelaży do serwowania potrwaw w kociołkach jako gorące jadło  i formach do gorących zapiekanek. Kociołki i podstawy do zapiekanek są jednocześnie podgrzewaczami potraw gastronomicznych. Wystawione akcesoria do serwowania gorących potraw sprzedajemy jako zestawy.

 

1. Kociołek duży  1.0 L.
2. Kociołek mały  0.6 L.

Kociołek duży do serwowania potraw
Kociołek mały do serwowania potraw
Podstawy do podawania gorących zapiekanek

1. Podstawa na półmisek owalny o przekroju 34 cm.

2. Podstawa pod zapiekankę prostokątną o rozmiarach 34 x 27 cm.

3. Podstawa pod półmisek owalny o przekroju 29 cm.

W przedstawionych powyżej gastronomicznych  gorących kociołkach i formach do zapiekanek wykonanych z najwyższej jakości wypalanego porcelitu może służyć jako subtyt garnka glinianego, tylko bardziej praktycznego i eleganckiego. W tej formie do wytworzenia dań gorących można mieszać różne smaki i style dla wytrawnych smakoszy. Według różnej koncepcji można podawać różne dania warzywne, zupy, owoce morza, ryby, wędliny, mięsa, sery, kiełbasy, różne zapiekanki. Akcesoria powyższe podniosą wartość każdego lokalu gastronomicznego i idealnie nadają się do podawania, serwowania wszelkich dań gorących  na stole, w konstrukcja jako prostego podgrzewacza utrzymują odpowiednią temperaturę podanego dania dla konsumenta prze cały okres biesiady.

 
Nawigacja
Kontakt
Rest
Profesionalne wyposażenie
gastronomii

Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.

tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@restgastro.pl

Sztućce, garnki
  © 2006 www.restgastro.pl
Wyposażenie gastronomii
sztućce, obrusy.
Projekt & cms: zstudio.pl
Polecamy: Znak CE - oznakowanie produktów.